Logo54.161.138.15 
  Home  News  Recent  Forums  Search  Contact
  Menu
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   View images
   BBCode test
 
 Content
   Statement of intent
   Terms Of Service
   IRC Channel
   List Content

 In cooperation with
  OS4Depot.net
  OpenAmiga.org
  OS4Welt

 Links
  AmigaOS4
  IntuitionBase
  UtilityBase
  Amiga Flame
  Amiga Spirit
  AmiKit
  Aminet
  AmiBay
  AmigaBounty
  AmigaWorld
  Exec
  Amiga.cz
  View comments
Title  
  Forums
    Software
      AmigaOS 4  
PhantomSabreMSN goes Guru at startup20110130 18:18
While it was working flawlessly, today SabreMSN brings up a DSI error everytime I run it.

I also deleted and installed it again from scratch, but again the same DSI occurs.

Guru Meditation: 80000003
Task 0x68ffe990 ("SabreMSN")
generated on error of type DSI (Data Storage Interrupt)
on address 0x01a69498
Redzone was not damaged
Stackpointer is inside bounds

Any ideas? Thanks.
Navigate: 1-20 21-40 41-51 
fairdinkemRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 04:26  #1601
@Phantom


Same here it never use to
Cool_amigaNRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 09:52  #1602
@Phantom

Same prob for me as well bro.
TiredOfLifeRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 12:03  #1609
Looks like something has changed with MSN then.
First shoutcast and now this, not good.
Youtube will be most likely be next.
Bad news is said to come in threes. :(

PhantomRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 14:33  #1615
@TiredOfLife

The strange thing is that under my SamFlex I had never those problems, but under my Pegasos2 now it has!!!

Also sometime yesterday it worked, but again today it goes Guru... :-/
RicossaRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 14:54  #1616
@Phantom

just tried (Amiga1 XE) and no guru
hotrodRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 15:16  #1618
@Ricossa

+1
gurus2000Re: SabreMSN goes Guru at startup20110131 16:35  #1622
@Phantom

No problem here with Sam440ep and SabreMSN 0.75!
TiredOfLifeRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 17:32  #1624
Strange that only some are affected.
I'll check my setup when I get home tonight.

Those who are having a problem, what machine are you using?

PhantomRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 17:43  #1625
@TiredOfLife

As said previously. Before on my SamFlex (800) I never had this problem, but now with Pegasos2 G4 I have.
TiredOfLifeRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 18:13  #1627
@Phantom

Yeah I saw you were on the PegII, was wondering about the others.
I will be home soon and will check on a Sam440EP and possibly on an A1200.
TiredOfLifeRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 19:17  #1630
@TiredOfLife

Just checked, no problems here on a Sam440EP AOS4.1

Cammy says it still works fine for her on an A1200 using AOS3.,1.
LiveForItRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 19:28  #1632
@Phantom

Maybe you should post the all important stack trace!!
sundownRe: SabreMSN goes Guru at startup20110131 21:03  #1640
I have SabreMSN v0.60 installed, it no longer connects to the server, but no crash.

fairdinkemRe: SabreMSN goes Guru at startup20110201 07:17  #1648
@Phantom

I have a Pegasos 2 also, it has been working flawlessly up until recently. I have been downloading updates via AMIUPDATE could one of these updates have caused a conflict has anyone also been updating this way and experienced the same issues?
Mikey_CRe: SabreMSN goes Guru at startup20110201 07:56  #1649
@All

Apparently, "try deleting your progdir:cache/"

- Got that straight from the horse's mouth
fairdinkemRe: SabreMSN goes Guru at startup20110201 12:01  #1655
@Mikey_C


Apparently, "try deleting your progdir:cache/"

- Got that straight from the horse's mouth


I did this just now, but get the same result :(
TiredOfLifeRe: SabreMSN goes Guru at startup20110201 14:53  #1662
@fairdinkem

I use Amiupdate also and have had no problems.
Mikey_CRe: SabreMSN goes Guru at startup20110201 14:56  #1663
@TiredOfLife

Well I have SabreMSN installed and its working for me
- I also have Amiupdate - I will try it again tonight, I applied an AmiUpdate last night.

Will get back.
PhantomRe: SabreMSN goes Guru at startup20110201 14:56  #1664
@TiredOfLife

I deleted also the cache dir but the same result.

Also at crash location it mentions something about the newlib.library.kmod.

Although yesterday worked fine, today no. Is it really a "random" issue about this crashing; you cannot get a clear idea.
Mikey_CRe: SabreMSN goes Guru at startup20110201 19:41  #1679
@all

Sorry to say, I tried it when I got home. Crashes the Amiga like a ZX Spectrum with a dodgy ram pack :-(

EDIT: I have dropped Jahc a couple of sheckles into his paypal account. I know that he'll hate me for saying this, but he is having to concentrate on work to pay his bills at the mo, which means that he doesn't have much time to develop on his beloved amiga computer platform.

If we can all just chip in a few usd's he will have more time free to look into this. You can all either sit here and whine, or help the guy out to help us.

URL to his Jahcsoft page which contains a paypal donate button.
http://wookiechat.amigarevolution.com/

Cheers.

Mikey C
Navigate: 1-20 21-40 41-51 
Home
Snack! forum website engine, Created in 2008 by Björn Hagström