Logo54.81.220.239 
  Home  News  Recent  Forums  Search  Contact
  Menu
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   View images
   BBCode test
 
 Content
   Statement of intent
   Terms Of Service
   IRC Channel
   List Content

 In cooperation with
  OS4Depot.net
  OpenAmiga.org
  OS4Welt

 Links
  AmigaOS4
  IntuitionBase
  UtilityBase
  Amiga Flame
  Amiga Spirit
  AmiKit
  Aminet
  AmiBay
  AmigaBounty
  AmigaWorld
  Exec
  Amiga.cz
  View comments
Title  
  Forums
    Software support
      Unsatisfactory software  
ValiantWet AmiDock problem20101231 02:55
I'm not 100% sure it's Wet's fault, but it's the only thing I've updated last. Anyway one time when it inserted its dockie at startup it wiped out AmiDock so that all my sub-categories are gone and the Wet dockie is the only one that shows up. Is there any I can recover my old AmiDock setup or am I going to have to start all over again?

Navigate: 1-3 
hotrodRe: Wet AmiDock problem20101231 08:18  #617
@Valiant

Have you checked the .recycled dir if you use SFS for the old .xml file? Or if you use FFS I guess Partition Wizard would work.
nbacheRe: Wet AmiDock problem20110101 03:17  #636
@Valiant

I know it's a bit late for this suggestion, but anyway:

I have the following line in my S:User-Startup:

Copy ENVARC:Sys/AmiDock.amiga.com.xml ENVARC:Sys/AmiDock.amiga.com.xml.bak quiet clone force

Best regards,

Niels

ValiantRe: Wet AmiDock problem20110101 04:07  #637
@nbache

That's a great idea...done, thanks!

Navigate: 1-3 
Home
Snack! forum website engine, Created in 2008 by Björn Hagström